Resultaten voor schoonmaak

 
schoonmaak
Schoonmaak Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
VGM Operationele taken Specifieke kerntaken wat de shovel/ kraan/ vrachtwagen met zich meebrengt Pleegt eerstelijns onderhoud en schoonmaak aan de machines Maakt. 6 dagen geleden. VGM Operationele taken Specifieke kerntaken wat de shovel/ kraan/ vrachtwagen met zich meebrengt Pleegt eerstelijns onderhoud en schoonmaak aan de machines Maakt containers.
schoonmaak
Schoonmaak Vacatures in Den Bosch Vacatures.nl.
Teamleider schoonmaak Zorg. CSU Den Bosch. Objectleider schoonmaak Locatie: Den Bosch Uren: 20 28 uur per week Werktijden: 15.30 19.00 uur maandag tm vrijdag Aan de slag bij CSU Als objectleider zorg jij voor. 7 dagen geleden. Schoonmaak medewerker School.
Reinigen Wikipedia.
In de huishouding bewerken brontekst bewerken. Schoonmaak in de huishouding omvat voornamelijk het reinigen van meubels en vertrekken woonkamer, slaapkamer, sanitair, gangen etc. Tot de schoonmaaktaken in huis worden gerekend.: Afstoffen van horizontale oppervlakken zoals meubels. Afwassen van de vaat. Dweilen, zwabberen of vegen van vloeren. Stofzuigen van vertrekken. Wassen van kleding. Enkele bijzondere gevallen van schoonmaak in huis zijn.: De voorjaarsschoonmaak, ook wel grote schoonmaak, aan het einde van de winterperiode.; Het laten reinigen van een matras door een professioneel bedrijf. Traditioneel ontdoen Joden op de dag voor Pesach het hele huis van alle resten van gist en gerezen brood. Taken bewerken brontekst bewerken. Binnen de schoonmaak kunnen verschillende takken worden onderscheiden.: Reguliere schoonmaak: het periodiek reinigen van bijvoorbeeld het huis, een kantoorgebouw of een auto. Met name op het gebied van de periodieke reiniging van kantoorgebouwen zijn schoonmaakbedrijven actief. Specialistische reiniging: de schoonmaak van objecten waarbij speciale maatregelen vereist zijn of waarbij specifieke kennis noodzakelijk is. Voorbeelden hiervan zijn.: Reinigen van machines. Reinigen van installaties CIP. Schoonmaken van cleanrooms.
Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Met een doek in de hand en een lach op je gezicht voer jij als schoonmaak medewerker werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de verschillende speellokalen en speelhoeken. 21 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak vacatures in Rotterdam!
Schoonmaak Vacatures in Leeuwarden Vacatures.nl.
New York Pizza Leeuwarden. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van telefonische bestellingen. New York Pizza. 1 dag geleden. New York Pizza Leeuwarden.
Schoonmaak Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Schoonmaak medewerkers gezocht. GS Enterprises Amsterdam. coronaproof Wat bieden wij jou als medewerker in de schoonmaak. Wat bieden wij jou als medewerker in de schoonmaak? Jij zorgt voor de reiniging van het bureau.
Schoonmaakbedrijf Wikipedia.
Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige dagelijkse of regelmatige periodieke schoonmaak in, op of aan gebouwen, terreinen of verkeersmiddelen. Hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische reiniging zoals vloeren van linoleum of natuursteen, of het schoonmaken in de horeca Nederland conform de HACCP.

Contacteer ons